+38 050 173 43 10

Головна > Статті > Гібридні аудіометри Interacoustics

Широкосмугова тимпанометрія WBT

Гібридні аудіометри Interacoustics

Взаємодія вашого комп'ютера та аудіометра

Тепер ви маєте повну свободу у виборі зручного для вас робочого режиму та користуватися своїм аудіометром автономно, або в поєднанні з персональним комп'ютером (ПК)

Три переконливі причини вибрати справжній гібридний аудіометр

Все, що вам добре відомо – з новою, вищою ефективністю. Користуючись гібридним аудіометром від Interacoustics, ви можете керувати ним через ПК або автономно. Додаткове навчання не потрібне – все просто!

1

Якщо вам більше подобається користуватися аудіометром автономно, ви можете зробити це, не підключаючи його до персонального комп’ютера.

2

Якщо ви хочете керувати аудіометром через ПК, гібридний прилад дозволяє зробити це за допомогою комп’ютерної клавіатури.

3

Під'єднати аудіометр до комп’ютера та виконуйте тести, керуючи ними з ПК.

гібридний прилад AD629

AD629 – новий стандарт у діагностичній аудіометрії

Аудіометр AD629 – це справжній гібридний прилад, яким ви можете керувати за власним бажанням: через комп’ютер або автономно.

Аудіометр AD629 втілює простіший, ефективніший та більш інтуїтивний підхід як до базової, так і до розширеної діагностики.

Звична зручність – нові переваги

Аудіометр AD629 зручний у користуванні, як і всі стандартні аудіометри, однак має певні функції, зазвичай властиві комп’ютерним платформам. Окрім повної інтеграції з ПК, ви можете інтегрувати прилад з медичними базами пацієнтів EMR, а також для формування виписок та звітів.

Кристально чисті зображення

Аудіометр AD629 дозволяє застосовувати широкий спектр діагностичних параметрів (повітряне звукопроведення, кісткове звукопроведення, маскування), що задовольняють всі поточні потреби спеціаліста. Вбудований кольоровий дисплей з високою роздільною здатністю демонструє кристально чисті зображення: прості та зрозумілі аудіограми та вікна тестів з різними можливостями для користувача.

Гарний вигляд – і не тільки…

Аудіометр AD629 має достатньо невеликі розміри, що дозволяє його портативне застосування, однак створює високопрофесійний імідж у будь-якому оточенні. Окрім гарного вигляду, він має високу функціональність, подібну до функціональності ПК: швидкісний внутрішній процесор забезпечує приладу неперевершені діагностичні можливості.

Інші переваги

● Просте комбінування діагностичних даних● Інтеграція з базою даних EMR та сторонніми приладами● QuickSIN – тест мовлення в шумі, за допомогою якого можна швидко та ефективно виміряти здатність людини чути в шумному середовищі.

Гібридний аудіометр Titan

Гібридний Titan:
найкраще стає ще кращим

Поєднайте AD629 та Titan від Interacoustics і отримайте повну свободу керування та користування.
Перший та єдиний в своєму родіTitan – гнучка модульна платформа дозволяє виконувати імпедансометрію, автоматичне тестування СВП (ABR), тести DPOAE, TEOAE та широкосмугову тимпанометрію – прибрати автоматичне тестування СВП (ABR). 
Titan можна використовувати автономно, тримаючи в руці, або в поєднанні з ПК. За допомогою цього приладу ви можете виконати повне клінічне дослідження середнього вуха, у тому числі, використовуючи додаткові високочастотні тони зонду (678, 800 та 1000 Гц).
Titan важить усього 360 грамів, може зберігати дані до 250 пацієнтів, здатний безперервно виконувати тести протягом 3,5 годин без дозаряджання; свобода користування поєднується в ньому з широким спектром діагностичних тестів.
● Повноцінний діагностичний та клінічний прилад● Можна використовувати автономно або в поєднанні з ПК

Клінічний аудіометр AC40

Клінічний аудіометр AC40 – гібридний прилад

Аудіометр AC40 можна використовувати як автономно, так і в поєднанні з ПК. Він дозволяє виконувати запрограмовані та автоматичні тести, виводить результати на великий рідкокристалічний дисплей з метою полегшення тестування. Аудіометр AC40 містить вбудований попередній підсилювач вільного поля.
● Педіатричний тест у шумі● QuickSIN™● Тест TEN● Автоматичний тест Бекеші● Автоматичний тест ПС● Тест Стенгера

Гібридний аудіометр AD226

Гібридний аудіометр AD226: стаціонарний або портативний

За допомогою гібридного аудіометра AD226, ви можете з легкістю виконувати звичайну порогову аудіометрію (повітряним або кістковим шляхом), а також інші сучасні високотехнологічні тести.

Прилад важить усього 1,3 кг, що робить його виключно портативним та ідеальним для використання в умовах обмеженого місця в кабінеті.

Гібридні аудіометричні прилади дозволяють вибрати зручний робочий процес обстеження, застосовуючи прилад або окремо, або в поєднанні з ПК.

Технічні умови приладів можуть підлягати зміні без повідомлення.

Наш фахівець допоможе підібрати потрібну Вам гібридний аудіометр InteracousticsЗвертайтесь за телефоном: +38 050 173 43 10